Καλώς ήρθατε στην ΑΝΟΔΟ!

Το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ βρίσκεται στην Καστοριά από το 2015 με κύριο μέλημα του την προσήλωση στον μαθητή με άμεσο σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των αναγκών του. Με θεμελιώδεις άξονες την άρτια οργάνωση και την πλήρη υπευθυνότητα καθοδηγούμε το μαθητή στην επίτευξη του στόχου του παρέχοντας όλα τα εφόδια που οικοδομούν τη σκάλα της επιτυχίας!

Επιλέγω την ΑΝΟΔΟ γιατί ...

Ολιγομελή τμήματα

ΑΝΟΔΟΣ ολιγομελη τμήματα

Δίνουν τη δυνατότητα εξατομικευμένης προσέγγισης του μαθητή με σκοπό την απόλυτη αφομοίωση της διδακτέας και εξεταστέας ύλης χωρίς τη δημιουργία κενών.

ΔΩΡΕΑΝ οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό

ΑΝΟΔΟΣ υλικό βιβλία

Δωρεάν παροχή βιβλίων ή σημειώσεων ανά μάθημα με επιμέλεια του υπεύθυνου διδάσκοντος και έγκαιρη ανανέωση ή τροποποίηση ανάλογα με τις εκάστοτε μεταβολές των μεταρρυθμίσεων του εκπαιδευτικού συστήματος για κάθε τάξη του Γυμνασίου και Λυκείου.

Υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού

ΑΝΟΔΟΣ σεπ

Παρέχονται δωρεάν από την υπεύθυνη σπουδών σε συνεργασία με αναγνωρισμένους και οργανωμένους φορείς συμβουλευτικής και καταρτισμένους συμβούλους εκπαίδευσης, όπως και με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) με μορφή εκδηλώσεων και ημερίδων αλλά και προσωπικών συναντήσεων στον χώρο του φροντιστηρίου.

Σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον

Ανοδος χώροι

Λειτουργικοί χώροι που ενισχύουν την αυτενέργεια του μαθητή και επιτρέπουν στον εκπαιδευτικό να απομακρυνθεί από το μοντέλο της δασκαλοκεντρικής μεθόδου.

Στην ΑΝΟΔΟ ... έχουμε όλοι ΕΥΘΥΝΗ!

Το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ είναι στελεχωμένο από έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς. Αυστηρώς επιλεγμένοι καθηγητές με πλήρη εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο που διδάσκουν, ήθος και εκπαιδευτική επάρκεια ώστε να ανταποκρίνονται διμερώς, τόσο στον γνωστικό τομέα όσο και στον τομέα της μεταδοτικότητας και της ψυχολογικής στήριξης για κάθε μαθητή με απόλυτη επιτυχία!

Λαζάρου Ελευθερία

Φιλόλογος - Υπεύθυνη Σπουδών

Πτυχιούχος του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Γεωργοπούλου Κατερίνα

Βιολόγος

Πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Διδάκτωρ της Βιολογικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Βραβείο Μποδοσάκη για την Ανακοίνωση Ερευνητικής Εργασίας με τίτλο: "Site Directed Alkylation And The Nucleobase- Ascorbate Transporter Signature Motif", στο 33ο Συνέδριο του Federation Of European Biochemical Societies

Νικολής Δημήτρης

Φυσικός

Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Scroll to top
Μέγεθος
Αντίθεση