Αρχαία Ελληνικα Λατινικά Έκθεση Μαθηματικά Φυσική Χημεία Βιολογία Ιστορία

Άνοδος
Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Ανακοινώσεις

Έναρξη Εγγραφών
Επισκευθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για την εγγραφή σας

Facebook pageGoogle+ pageTwitter page

 Πρόγραμμα Σπουδών 

 Β΄ Λυκείου

  Κατά τη διάρκεια της Β΄ λυκείου ο μαθητής έρχεται σε επαφή με τα μαθήματα της ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών και εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση των απαιτήσεων του καθενός από αυτά μαθαίνοντας τεχνικές και μεθόδους μελέτης όπως διαχείριση του χρόνου αλλά και του γραπτού διαγωνίσματος τύπου εξετάσεων τόσο για τις ανάγκες της Β΄ λυκείου όσο και τη συνέχεια της Γ΄ λυκείου.
  Ειδικότερα για τα αρχαία Ελληνικά παρέχεται οργανωμένη επεξεργασία κάθε πλευράς του αντικειμένου (γραμματική, συντακτικό, κείμενο) λόγω των αυξημένων απαιτήσεων του μαθήματος στις εξετάσεις με διδασκαλία θεωρίας και πληθώρα ασκήσεων που καλύπτουν κάθε γραμματικό και συντακτικό φαινόμενο, όπως και τις εξαιρέσεις αυτών.
  Στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας ο μαθητής διδάσκεται όλα τα στοιχεία της θεωρίας και βασικές τεχνικές παραγωγής λόγου (απαραίτητη προπαρασκευή για τη Γ΄ λυκείου) με σκοπό να μπορεί να ανταπεξέρχεται όχι μόνο στις ανάγκες του συγκεκριμένου μαθήματος, αλλά να μπορεί να οικοδομεί άρτιο νεοελληνικό λόγο για κάθε μάθημα.
  Επιπροσθέτως κερδίζει έδαφος ώστε να αντιμετωπίσει επαρκώς τον όγκο της εξεταστέας ύλης των πανελλαδικών εξετάσεων της Γ΄ λυκείου.

Η σωστή κατεύθυνση
Φροντιστήριο Άνοδος © 2015